Το ίδιο φαγητό μπορείτε να το φτιάξετε και με μοσχάρι και αντί για μακαρόνια να χρησιμοποιήσετε χυλοπίτες
YΛΙΚΑ...1 κιλό κατσικάκι σε μερίδες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κιλό ντομάτες φρέσκες
τριμμένες
5 γαρίφαλα
Eλαιόλαδο για σοτάρισμα
Aλατοπίπερο
1 πακέτο μακαρόνια χοντρά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε το κατσικάκι σε ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει. Αφού πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές του, ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε μαζί με το κρέας. Στη συνέχεια ρίχνουμε τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι, τα γαρίφαλα, λίγο νερό και το σιγοβράζουμε για 2 ώρες. Λίγο πριν γίνει το κατσικάκι, βράζουμε τα μακαρόνια και σερβίρουμε με μπόλικη χωριάτικη μυζήθρα.