Δοκιμάστε τη συνταγή αυτή και απολαύστε τα ζυμαρικά με μία σάλτσα διαφορετική από όλες τις άλλες.
Υλικά
500 γρ. κοφτό μακαρονάκι
300 γρ. καρύδια
3 κουταλιές της σούπας ψωμί μουσκεμένο
3 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
λίγο μαϊντανό για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Κοπανίστε τα 250 γρ. καρύδια στο γουδί (ή στο μύλο χειρός ή στο μπλέντερ σας) και προσθέστε το ψωμί, το σκόρδο και το αλάτι χτυπώντας, μέχρι να γίνουν μια λεία κρέμα. Αν το μείγμα είναι πολύ πηκτό, αραιώστε το με λίγο νεράκι. Βράστε το κοφτό μακαρονάκι σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Στραγγίστε και βάλτε το σε πιατέλα. Ρίξτε από πάνω τη σάλτσα των καρυδιών. Πασπαλίστε με τα υπόλοιπα καρύδια και λίγο μαϊντανό